A bátorság visz előre

AZ ÚJ SCALA

Az új SCALA már a Porsche Budában!

SCALA teszthét: május 20-24 között! Próbálja ki a Porsche Budában. Az alábbi űrlapot kitöltve felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Új perspektíva

 

A SCALA volánjánál ülve a vezetés élménye egészen új értelmet nyer. Üljön be a kifinomult Suedia mikroszálas kárpittal borított kényelmes ülésekbe, fogja meg a multifunkciós sportkormányt és figyelje, mi történik a személyre szabható digitális műszerfallal. A közvetlen látóterében elhelyezett Infotainment képernyőn az utazás részleteivel kapcsolatos további információk, pl. parkolóhelyek és az útvonalon uralkodó időjárás is megjeleníthető.

Csomagtér

A SCALA modell kategóriájának egyik legnagyobb utas- és csomagterével rendelkezik. Ráadásul a csomagtér kihasználása az elérhető Simply Clever megoldásokkal tovább növelhető.

A jövő klasszikusa

A belső a dinamikus külső dizájnhoz igazodik. A ŠKODA modellekre jellemző ergonómiát ötvözi a kecses ívektől hemzsegő, érzelmekben gazdag dizájnnal. Finom anyagok, kategóriájának legnagyobb kijelzője és tágas tér veszi körül minden irányban.

Biztonságos befektetés

A SCALA gondosan ügyel a biztonságra – ezt is a magasabb kategóriájú autók ihlették. A modell rengeteg modern vezetői segédrendszerrel, akár 9 légzsákkal és vészhívóval van felszerelve.

Kifinomult mérnöki munka

A SCALA a korszerű A0 MQB platformra épül, amit a modern dizájn, a legújabb hajtástechnika, valamint az eddig csupán a nagyobb járműkategóriákban kínált vezetői segédrendszerek egész palettája jellemez.

LED hátsó lámpák

A SCALA már alapváltozatban is LED hátsó lámpákkal rendelkezik, amelyekben féklámpa-, hátsólámpa- és ködlámpadiódák helyezkednek el. Extrafelszereltségként ezek helyett teljesen LED-technológiájú verzió is elérhető, amiben minden funkciót a diódák látnak el. Ennek a verziónak a másik vonzó jegye a csomagtérajtóba nyúló dinamikus irányjelző és hátsó lámpa.

Funkcióhoz igazodó forma

A ŠKODA SCALA teljesen új belső terében a külső dizájn köszön vissza, ami a kompakt modellek gyártását egy lépéssel előrébb, a jövőbe hajtja. A tágas belsőt teljesen újratervezett műszerfal, puha habbevonatú felületek és egy karaktervonallal és dombornyomással szegélyezett, szabadon álló képernyő uralja. A ŠKODA által fémjelzett ergonómia továbbra is egyedülálló.

Állítsa össze az Önnek legmegfelelőbb ŠKODA SCALA-t az alábbi gombra kattintva:

Kérjen egyedi ajánlatot értékesítőinktől az alábbi elérhetőségeken:

Krupa Balázs

+36-1-3828-611

bkrupa@porschebuda.hu

Bezsilla Ernő

+36-1-3828-635

ebezsilla@porschebuda.hu

Szilágyi Réka

+36-1-3828-628

reszilagyi@porschebuda.hu