Mert más, mint a többi.

 

ŠKODA KODIAQ

 

 

 

6 érv a ŠKODA KODIAQ mellett

Erőteljes és szép

A Kodiaq egy igazi robosztus SUV modell, amely a Skoda kristálydizájnjának elemeit hordozza magán, hasonlóan a Skoda többi modelljéhez.

Tágas és elegáns

A Kodiaq rendelkezik a kategória legnagyobb csomagterével, és belső tere is hozza a Skodától már megszokott tágasságot. A Kodiaq akár 7 üléssel is választható.

Kényelmes és funkcionális

Autózzon épp munkába, az iskolához, bevásárolni, vagy egy nagy kalandtúrára, a Kodiaq széleskörő kényelmi felszereltségével gondoskodik róla, hogy minden út luxusutazássá váljon.

Biztonságos és megbízható

Olyan vészhelyzetben, melyet a vezető aktívan nem tud befolyásolni, az autó passzív biztonsági rendszerei lépnek működésbe.

Intelligens és progresszív

Az összekrék-meghajtású Kodiaq kalandvágyó szellemmel és nagy lehetőségekkel rendelkezik.

Simply Clever

A Kodiaq tele van olyan okos megoldásokkal, melyek megkönnyítik a mindennapokat. Ilyen például a csomagtérajtó láblendítéssel való felnyitása.

Állítsa össze az Önnek legmegfelelőbb ŠKODA KODIAQ-ot az alábbi gombra kattintva:

Fontosabb jellemzők – Simly Clever megoldások

4x4

A ŠKODA KODIAQ motorkínálatában számos összkerékmeghajtásos típus található, amelyek akár automata DSG váltóval is kombinálhatók. árító alatt. 

Canton hangrendszer

Akár zenéről, akár beszélgetésről van szó, élvezze a teljesen tiszta hangzást a tíz hangszórós Canton hangrendszerrel, amely egy műszerfalon elhelyezett mikrofont és egy csomagtartóban található mélynyomót is tartalmaz. A rendszer összteljesítménye 575 W.

Vezeték nélküli töltés

 Az új MobilBox lehetővé teszi az okostelefonok vezeték nélküli töltését és szükség esetén felerősíti a jelet is.

Fáradságérzékelő

Amennyiben olyan jellemzőket észlel, amelyek a vezető fáradtságára utalhatnak, pihenőt javasol a vezetőnek.

Connectivity

A Kodiaq volánja mögött bármikor “elvonulhat a világtól” – mégis mindig és mindenütt jól informált maradhat. A folyamatos internetkapcsolatnak köszönhetően nem csupán szórakoztató és információs ajánlatok érhetők el útközben csupán egyetlen kattintással, hanem különleges asszisztensrendszerek is rendelkezésére állhatnak.

Virtuális pedál

A Superb modellben már megismert virtuális pedál a Kodiaq-hoz is elérhető, ráadásul nemcsak nyitáshoz, de a csomagtérajtó zárásához is használható.

Behajtható vonóhorog

A Kodiaq elektromos, kihajtható vonóhoroggal rendelkezik. A kapcsoló a csomagtartóban található. Az autó tontató kapacitása akár 2,5 tonna is lehet.

 

Az új ŠKODA KODIAQ 3 féle felszereltséggel elérhető: Active, Ambition és Style. Bővebb információt a felszereltségekről az alábbi gombra kattintva olvashat:

Kérjen egyedi ajánlatot értékesítőinktől az alábbi elérhetőségeken:

Krupa Balázs

+36-1-3828-611

bkrupa@porschebuda.hu

Bezsilla Ernő

+36-1-3828-635

ebezsilla@porschebuda.hu

Szilágyi Réka

+36-1-3828-628

reszilagyi@porschebuda.hu

Próbálja ki a Porsche Budában!